Skiløpere
Skiløpere

Program Recoveryverksted i Asker 9.februar kl. 18-21 på Hasselbakken.

Hvordan presentere vi oss seg selv når man møter nye mennesker? Hvor åpen skal, og kan man være? Når skal man eventuelt si noe om psykiske helse – rus utfordringer og hvordan?

Recoveryverkstedet er et sted hvor vi møtes og snakker om ulike tema enten i grupper eller plenum. Alle med en interesse for eller erfaring med psykisk helse og/eller rus utfordringer er velkomne, og vi ønsker å dele og å lære av hverandres ulike erfaringer og synspunkt. Temaene som snakkes om bestemmes fra gang til gang av deltagerne tilstede. For mer informasjon om tidligere Recoveryverksteder se www.recoveryverksteder.no

Du er hjertelig velkommen selv om du ikke har vært på Recoveryverksted før. Og ta gjerne med en venn. Om du ønsker, er det helt greit og bare å være der. Du deltar i den grad du ønsker selv.
Påmelding er ikke nødvendig. Spørsmål kan rettes til Therese Johnson, thereseaj@usn.no   eller på tlf 922 06 987 eller, mariell.andersen@asker.kommune.no eller på tlf.468 99 324 og til Marit Borg, marit.borg@usn.no.

Programmet for kvelden kan du lese her.